Antonela ndalohet nga produksioni i BB te flase: Obobo po as kjo s’lejohet?

7 muaj më parë

Antonela ka qene duke diskutuar me Einxhelin dhe Sarah per gjendjen e Semit me ankthin.

Ajo ka treguar se ka vuajtur te njejten gje para se te fillonte Top Arenen, e teksa e ka takuar para Semin se te futej ne BB VIP, ajo i ka treguar se kishte turp e nuk dinte si do e perballonte.

Pas kesaj eshte degjuar nga produksioni: Antonela kujdes mikrofonin!

”Obobo, po as kjo nuk lejohet”- ka thene Antonela nderkohe qe vajzat e tjera i kane kerkuar qe te nderroje muhabet.

 

Të ngjashme