Andrei bashkeshorti i Palomes i akuzuar per dhune. Ja si e njohin kengetaret qe kane bashkepunuar

1 vit më parë

Andrei eshte nje emer mjaft i njohur ne boten e artit, kryesisht te muzikes. Emri i tij eshte Alandy dhe eshte me origjine rumune i cili prej vitesh jeton ne Shqiperi.

Ai ka bere shume bashkepunime me kompanine Max Production, e kryesisht ka bashkepunuar me kengetaret Samanta Karavella, Ronela Hajati, Babastars, Young Zerka, Gent Fatali, Dhurata Dora, Fifi e shume te tjere. Kryesisht nga ta njihet si nje njeri i qete me shume humor, i talentuar dhe mjaft korrekt.

Episodi i varesise nga alkoli dhe i dhunes ka qene nje periudhe e shkurter e jetes se tij, por tashme cdo gje eshte ndryshe. Ai prej dy vitesh eshte i paster, ka hequr dore dhe bene nje jete mjaft te qete familjare si dhe kompozitur i suksesshem.

Të ngjashme