Të martuar dhe beqarë: ja ku fshihet lezeti i martesës.

11 muaj më parë

Martesa është konsideruar shpesh si institucion.

Marrëdhēniet e çifteve pas martese dhe ndryshimet që pësojnë janë bërë shpesh objekt studimi.

Njëri prej tyre ka bërë përpjekje për të gjetur pikën ose momentin më të lumtur për dy të martuar.

Thonë se i duruari është i fituari, pikërisht këtë thënie mbështet rezultati i studimit në fjalë.

Pas 20 vitesh martesë arrihet pika më e lumtur mes një çifti.

Është e vështirë të kalosh sfida, por kush ka arritur t’ia dalë ka parë frytet, thonë studiuesit.

Ju duroni apo nuk jeni dakort me këtë studim?

Të ngjashme