Tani mund të hani pica të shëndetshme në shtëpi!

5 muaj më parë

Më më është zbuluar mënyra se si me disa hapa të thjeshtë mund ta ktheni edhe picën në një vakt të shëndetshëm.

Ndiqni këto hapa:

•Porosit një picë të hollë

Këto pica kanë më pak kalori.

•Prije në copa të vogla

Sa më të vogla të jenë copat aq më kollaj do mund ta gënjesh trurin tënd. Në këtë mënyrë do hash më pak do ngopesh më shpejt.

•Mos ha nga kutia që vjen pica

Fute në një pjatë atë pjesë që do konsumosh. Në këtë mënyrë truri do të ketë ndjesinë e ngopjes.

•Hiqi të gjithë ingredientët që kanë kalori, mbaj më të shëndetshmit ose shto të shëndetshëm kur nuk ka.

•Përgatisni vetë brumin e pocës me lulelakër,ka plot video iluatruese në youtube dhe ka shije shumë të mirë.

Të ngjashme