Si të përditësoni trurin tuaj si një telefon për një të ardhme të lumtur dhe të sigurt

2 muaj më parë

Ajnshtajni ka thënë : “Ju nuk mund ta zgjidhni një problem në të njëjtin nivel në të cilin është krijuar.”
Të ëndërruarit me ditë ju lejon të udhëtoni në kohë pa kufij dhe të eksploroni mundësi të reja.
Imagjinata dhe ri-imagjinimi ju lejojnë të endeni me guxim në një vend të çudirave duke përjetuar ide, zgjedhje dhe opsione të reja të pafundme.

Tani le të shohim se si lëvizja në një nivel tjetër do të ndikojë në ndryshimet që po ri-imagjinoni për veten tuaj.

Aktivizimi i nivelit të ri-imagjinimit është hapi i parë për të kaluar në një nivel të ndryshëm nga ai që keni përjetuar përmes
bisedave negative me veten.
Është vendi ku ndihesh i kyçur.

Në një nivel të ri ju shihni mundësi të reja,një vizion të ri për veten tuaj.
Ju krijoni një dialog të ri me veten, në mënyrë që të dëgjoni një mesazh të ri.
Është si të pastroni çantën tuaj të hiqni dorë nga gjërat që nuk ju shërbejnë më.

Mbështetni veten përmes ndryshimit
Përkushtohuni që të përpiqeni të përfundoni të paktën tre nga idetë tuaja deri në fund të një muaji të ri.
Kujtojini vetes rregullisht vizionin tuaj origjinal për veten tuaj të ri-imagjinuar veçanërisht fjalën ose frazën që zgjidhni për të pohuar veten tuaj të ri-imagjinuar.

Në këtë mënyrë ju keni krijuar një strukturë mbështetëse për veten tuaj të ri-imagjinuar.
Tani ju mbetet vetëm të shijoni udhëtimin tuaj në anën tjetër të ndryshimit.

Të ngjashme