Shkenca pretendon se ka zbuluar sekretin që fshihet pas një lidhje të gjatë

10 muaj më parë

•Ndoshta keni menduar se paraja, seksi, martesa po gjëra të tilla, që padyshim konsiderohen të rëndësishme për një marrëdhënie janë çelësi i suksesit, por kjo nuk është e vërtetë.

Një studim i fundit i bërë nga John Helliwell, një ekonomist dhe autor i “United Nations World Happiness Report” ka dalë në përfundimin se pas një lidhjeje të lumtur fshihet miqësia. E thënë ndryshe së pari duhet të jesh shok/shoqe e ngushtë me partnerin/en.

Një personi që e konsideron shok, i beson, i qëndron pranë, e kupton dhe gjithçka tjetër, ndërsa romanticiteti vjen natyrshëm. Gjithashtu theksohet se martesa nuk ka të bëjë me lumturinë dhe jetëgjatësinë e dashurisë.

Të ngjashme