Shenjat që ju jeni vërtet gati të jetoni me njëri-tjetrin

2 muaj më parë

Meqenëse bashkimi është një hap i madh në një marrëdhënie, është thelbësore të merrni një vendim të informuar dhe jo një vendim impulsiv të bazuar në financat ose ndjenjat kalimtare.

Gjithçka ka të bëjë me gjetjen e një ekuilibri midis kohës që kaloni së bashku dhe kontributit tuaj në marrëdhënie.

Me këtë listë, ju mund të mbuloni bazat që duhet të adresoni në mënyrë që të jeni të sigurt në vendimin tuaj së bashku.
Nëse gjithçka funksionon, është një kohë emocionuese për të mësuar vërtet gjithçka për personin që doni dhe për të eksploruar mundësitë e së ardhmes.

Ju jeni gati nëse:
•Ju keni jetën tuaj jashtë marrëdhënies suaj
Kjo është po aq e rëndësishme që të jeni në gjendje të kaloni kohë të ndarë pa u çmendur nga ankthi.
Lidhja e tepërt është po aq recetë për katastrofën.
Nëse keni një debat ndërsa jetoni së bashku, do të dëshironi që njerëzit e tjerë të jenë në dispozicion për të kaluar kohë dhe për t’u çlodhur.
Ata mund të jenë miq, familjarë apo edhe kolegë për të pirë një pije pas punës.

•Jeni rehat me familjet dhe miqtë e njëri-tjetrit
Nëse njëri prej jush nuk është larguar nga familja juaj, duhet të kishit takuar të afërmit e njëri-tjetrit deri tani.
Ndoshta do t’i fshinte prindërit në mënyrën e gabuar të dinë se fëmija i tyre po jeton me dikë që është i huaj për ta.
Kjo do të krijonte disa biseda seriozisht të sikletshme, kështu që përfundoni paraprakisht prezantimet.

•Keni plane të ngjashme ose të ndërsjella për të ardhmen
A keni diskutuar akoma për të ardhmen tuaj së bashku?
Ky është një hap kyç për të ditur nëse duhet bërë apo jo hapi për të jetuar së bashku.
Nëse partneri juaj ka një punë të qëndrueshme dhe dëshiron të qëndrojë pranë saj ndërsa ju dëshironi të largoheni nga shteti, duhet ta bisedoni këtë.
Nëse jeni të angazhuar me një pamje të strukturuar të së ardhmes suaj së bashku, jeni më se gati për të ndarë një hapësirë.

Të ngjashme