Kryefjala Logo

Shenjat e bazuara në psikologji që tregojnë se jeni shumë më tërheqës se sa mendoni

17 Prill, 2024 | 10:19 am

Dr. Kimberley Moffit thotë se nëse vëreni se njerëzit sillen në këtë mënyrë, ju ndoshta jeni shumë i bukur.
1. Njerëzit nuk bëjnë përpjekje për t’ju thënë se jeni tërheqës.

Sipas Moffit, një nga shenjat më pak të dukshme që ju jeni tërheqës është kur askush nuk mund t’jua tregojë këtë. Dhe edhe pse mund të duket kundërintuitive, ka kuptim.

“Kjo po ndodh sepse ata thjesht supozojnë se ju e dëgjoni këtë gjatë gjithë kohës,” shpjegon Moffit.Pra, nëse askush nuk ju thotë ndonjëherë se jeni e bukur, mund të jetë sepse ata mendojnë se ju tashmë e dini.

2. Ju keni të paktën një njeri që ju urren vërtetë.

Në shkollën e mesme, e kisha një shok klase që thoshte: “Nëse nuk ke urrejtës, atëherë nuk do të tërhiqesh”. Dhe në rastin e atraktivitetit, kjo duket të jetë e saktë.

“Urrejtja shpesh nxitet nga xhelozia”, thotë Moffit. Nëse jeni e bukur brenda dhe jashtë, kjo natyrisht tërheq vëmendjen, prandaj mund të keni shumë urrejtës

3. Kur hyni në një dhomë, njerëzit e tjerë ngrijnë dhe bëhen të sikletshëm.

Hyni në një dhomë dhe pason heshtja? Epo, nuk është sepse ke bërë ndonjë gjë të gabuar, thotë Moffit. Thjesht sepse jeni kaq mahnitës saqë ata përreth jush nuk dinë si të veprojnë në praninë tuaj.Mirë, por çfarë nëse nuk përshtateni me këto shenja? Si e rritni atraktivitetin tuaj? Këtu janë disa këshilla për t’u marrë parasysh nëse dëshironi të dukeni më tërheqës.

Të ngjashme