Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që përjeton bollëk të fuqishëm

17 Prill, 2024 | 10:23 am

Jini aq të frymëzuar sa asgjë nuk mund t’ju ndalojë të arrini sukses.
•1. Pohimi i bollëkut të Luanit: Jam i motivuar ta transformoj jetën time në një bollëk më të madh.
Lejojini vetes që të shfrytëzoni sa më shumë mundësitë që ju rrethojnë tani ndërsa përgatiteni për të realizuar një projekt të rëndësishëm. Që nga viti 2023, Jupiteri, planeti i bollëkut, ju ka ndihmuar të zgjeroheni dhe të krijoni pasuri dhe njohje në rritje në karrierën tuaj ose rrugën e kolegjit. Ndërsa Jupiteri fillon të lëvizë nëpër shkallët përfundimtare të Demit, kjo energji rritet, duke ju ndihmuar të kaloni nëpër çdo ndryshim të mbetur për të transformuar jetën tuaj.

Të mërkurën, Marsi në Peshqit rreshtohet me Jupiterin në Demi, duke krijuar një mundësi të fuqishme për të transformuar jetën tuaj profesionale në një më të bollshme. Marsi në Peshqit po ju ndihmon të përqafoni ndryshimet me mençuri dhe frymëzim për të ditur se cilin drejtim apo mundësi të merrni. Në vend që të përqendroheni vetëm në qëllimet monetare, ju jeni vërtet gati të investoni në atë që rezonon më thellë në shpirtin tuaj. Ndërsa Marsi rreshtohet me Jupiterin në Demi, ai do të sjellë disa zhvillime pozitive në karrierën tuaj që janë të gjitha pjesë e procesit të zgjerimit që ka ndodhur në këtë fushë të jetës tuaj.

Qoftë duke u kthyer në një projekt të mëparshëm ose duke kuptuar se zemra juaj mund t’ju çojë në një drejtim të ri, është e rëndësishme të përqafoni ato sipërfaqe. Kjo shpesh mund të vijë si një kthesë e komplotit, veçanërisht kur Marsi në Peshqit është rreshtuar me Uranin, duke sjellë një ndryshim të papritur. Besoni se gjithçka që po ndodh me të vërtetë është për të mirën tuaj më të lartë dhe në vend që të luftoni kundër ndonjë gjëje, në vend të kësaj përqafoni atë, duke e ditur se po shfaqni një jetë me bollëk më të madh.

Të ngjashme