Shenja e horoskopit që më më fund ndahet në këtë 30 nëntor

2 muaj më parë

Ndërsa mund të jetë një gjë e vështirë të mendosh për ndarjen në këtë pikë të vitit, mund të jetë gjithashtu gjëja për të bërë, për disa çifte.
Cila shenjë e merr këtë hap?

•Ujori
Me Uranin si ndikimin tuaj kryesor sot, do të ndiheni shumë më të sigurt me një lëvizje shumë të madhe që do të bëni sot dhe kjo është lëvizja për t’u ndarë me partnerin tuaj aktual.
Thjesht nuk ju pëlqen më ky person.

Ata kanë ndryshuar, ose ndoshta ju keni ndryshuar, emocioni është zhdukur dhe ju nuk jeni aq të sigurt se dëshironi të provoni ta riktheni atë.
Ju e kuptoni se kjo marrëdhënie është e pakuptimtë në këtë pikë pasi ju të dy po humbisni vetëm kohë të çmuar së bashku, nuk po shijoni asgjë dhe nuk prisni asgjë.

Nëse kjo do të ishte një martesë, atëherë ju do të shikonit një martesë të mbyllur. Është koha për ta lënë atë, me të vërtetë. Nuk ju pëlqen të humbni kohë dhe kjo është gjithçka që ndodh në këtë pseudo-romancë.
Thjesht duke menduar për t’i dhënë fund ju bën më të lumtur se sa jeni tani.
Kështu që thjesht bëjeni!

Të ngjashme