Shenja e horoskopit që do një dashuri që nuk mund ta ketë

2 muaj më parë

Nëse jeni një nga shenjat e prekura veçanërisht nga Hëna në Luan, atëherë me shumë gjasa do të merrni shenjat tuaja nga egoja juaj sot, që do të thotë se do të ‘ëndërroni ëndrrën e pamundur’ dhe do të shkoni për personin që nuk mundeni ta keni.
Për cilën shenjë bëhet fjalë?

•Dashi
Për shkak se kohët e fundit e keni shëruar veten nga diçka që ju ka munduar shumë, tani ndiheni gati për të sunduar botën edhe një herë.
Ju e barazoni shërimin tuaj me të qenit mjaft të fortë për të arritur gjithçka që dëshironi tani.

Ju u rrëzuat nga dashuria dhe tani që është jashtë sistemit tuaj, ju jeni gati për të thirrur të shtënat këtë herë.
Gjatë Hënës në Luan, do ta keni në mendje se nuk meritoni një ditë tjetër vetmie dhe se nga kjo ditë e tutje, do t’i vini sytë dikujt dhe do t’i bëni ato tuajat.

Jeni aq të lartë në vetëbesimin tuaj, saqë nuk mund të arsyetoni me realitetin që keni përballë, që do të thotë se e keni zemrën të vendosur të bëni dikë në pjesën tuaj të re romantike dhe ata nuk e kanë idenë se kush jeni.
A do t’i shtyni ata derisa më në fund t’ju njohin?

Të ngjashme