Për fat të keq,këto shenja nuk do e kalojnë mirë natën e ndërrimit të viteve

1 vit më parë

•Dashi

Dielli që do t’ju katrorë do t’ju bëjë të ndiheni letargjik dhe nervoz. Së dyti, Mërkuri, i cili sheshon shenjën tuaj të zodiakut, do t’ju japë përshtypjen se po pengoheni në fjalët tuaja. Ndoshta do të humbisni durimin dhe do të keqkuptoni disa njerëz. Gjithashtu, Afërdita retrograde do t’ju kujtojë gjithçka që keni bërë gabim në marrëdhëniet tuaja, por me siguri të gjitha këto ndjenja do të kalojnë në një moment.

•Peshorja

Duhet të jeni të kujdesshëm që të mos jeni agresivë apo hakmarrës ndaj të tjerëve dhe të përpiqeni ta vendosni veten në vendin e tyre përpara se të nxirrni përfundime. Në përgjithësi është mirë të kufizoni impulsivitetin tuaj, sepse nëse flisni pa u menduar atëherë konfliktet janë padyshim në plan të parë. Tre planete të mëdhenj vendosin në katror shenjën tuaj të Horoskopit dhe do të ndiheni të shqetësuar. Afërdita retrograde do të sjellë njerëz dhe ngjarje nga e kaluara. Lërini flakët e vjetra në të kaluarën për të mirën tuaj.

Të ngjashme