Para se të bëhet vonë për ty,mëso si të njohësh një tradhëtar serial

7 muaj më parë

•Janë persona të pasigurt: Një person që ka këtë problem e ka të vështirë të besojë se është mjaftueshëm për atë që ka përballë. E kështu raporti transformohet duke çuar në tradhëti.

•Tradhtarët e pëlqejnë ndryshimin: Ata kanë një nevojë të vazhdueshme për të ndryshuar, duke nisur nga marrëdhënia në çift tek ndryshimet e mobiljeve në shtëpi. Ata kanë nevojë për emocione të reja vazhdimisht dhe stabiliteti i frikson.

•Ata ju kërkojnë komplimenta dhe aprovim gjithë kohës: Një tradhtar serial është i pari që kërkon të ndihet mirë dhe të komplimentohet nga personi që ka përballë, pasi vuan nga pamundësia për të gjetur kënaqësi brenda vetes.

Të ngjashme