Nëse po prisni bebe,këto janë emrat më të kërkuar:

5 muaj më parë

Emra të fuqishëm:

Vitin e ardhshëm prindërit e rinj do të frymëzohen më së shumti nga antikiteti. Rrjedhimisht, emrat e personazheve të mitologjisë do të jenë mjaft në trend. Thor, Persephone, Odin, Freya, Jupiter, Luna, Clio, Orion, Morrigan, Pandora dhe Zeus janë ata më të pëlqyerit, megjithatë mitologjia greke ka pafundësisht mundësi zgjedhjeje.

Emra inspirues

Emri i fëmijës së fundit të familjes Kardashian, Dream, ka arritur të inspirojë një trend për emrat e përzgjedhur nga vistytet pozitive. Përshembull, ju mund ta quani foshnjën tuaj Justice, True, Grace ose Zen!

Emrat e heroinave feministe

Në Shtetet e Bashkuara nuk arriti të përzgjidhej një presidente femër, megjithatë prindërit e rinj do të vazhdojnë tu vendosin emrat e heroinave feministe fëmijëve të tyre.Zgjidhni dhe ju heroinat shqiptare.

Emrat e ujit

Prindrit e aktorit të njohur River Phoenix hapën lojën duke i vendosur djalit të tyre emrin që përkthehet lum. Sipas “Harper Bazzar” do të kemi shumë emra që lidhen me ujin, si përshembull Bay, Lake, Ocean, River dhe Nile

Të ngjashme