Nëse ke mbushur 30 vjeç,lexo çfarë ndodh tani me ty

7 muaj më parë

Turi zvogëlohet, por ky nuk është problem, pasi truri di të përshtatet. Maksimumi që mund të ndodhë është që me kalimin e viteve do keni probleme me kujtesën episodike.

Djersini më pak sepse gjendrat e djersës zvogëlohen. Ndërsa tek femrat ndikon menopauza dhe niveli hormonal.

Nuk do ftoheni aq shpesh. Sistemi imunitar është bërë më i fortë dhe nuk sëmureni lehtë.

Shijimi dobësohet dhe do të keni më pak dëshirë të hani. Kjo ndodh sepse njerëzit humbin disa nga receptorët e shijimit me kalimin e viteve.

Masa muskulare bie ndjeshëm. Kjo ndodh sepse fuqia e trupit bie me kalimin e viteve.

Metabolizmi stabilizohet. Nuk humbisni kollaj peshë, por as nuk hani aq shumë sa të rinjtë, ndaj cikli i metabolizmit do vihet në vijë.

Personaliteti yt stabilizohet dhe ti je vetvetja.

Thonjtë rriten më ngadalë si pasojë e qarkullimit të ngadaltë të gjakut.

Dhëmbët nuk janë aq shumë të ndjeshëm.

Të ngjashme