Nëqoftëse i mbani këto sekrete partnerëve me të drejtë mund të kërkojnë të ndahen.

1 vit më parë

1-Problemet tuaja familjare

Unë i fsheha problemet e familjes time nga ish-i im për vite me radhë, duke besuar se ai do të më gjykonte për to. Edhe pse i dua prindërit e mi, ata janë grindur gjatë gjithë jetës së tyre. Kjo gjithmonë më bën të ndihem në depresion dhe për këtë arsye ish-i im mendoi se isha thjesht i pakënaqur me të. Tani që jam e sinqertë me partnerin tim aktual për çështjet e mia familjare, ai më mbështet dhe kjo është pikërisht ajo që më duhet në këto momente.

2-Kur telefonon ish -i juaj

Nuk ka asgjë të keqe të qëndroni në kontakt me ish-in tuaj. Sidoqoftë, fshehja e këtij fakti nga partneri juaj aktual mund të çojë në një problem. Bëjani me dije kur ish-i juaj ju shkruan ose ju thërret dhe sigurohuni që nuk keni sekrete për t’i fshehur.

3-Borxhet

Meriton të dijë rezultatin tuaj negativ të kredisë, veçanërisht nëse vendosni të martoheni. Përsëri, ju nuk jeni vetëm dhe një në dy njerëz janë në borxh. Thuajini që të duhet pak kohë për të shlyer borxhin. Mos u zhgënjeni nëse ai refuzon t’ju ndihmojë. Eshtë borxhi juaj, në fund të fundit.

4-Keni qenë të martuar ose / dhe keni një fëmijë

Ky është një nga sekretet më të mëdha që burrat dhe gratë përpiqen të fshihen nga partnerët e tyre herët në një lidhje. Unë nuk kam asnjë ide pse keni turp për martesën tuaj të mëparshme ose fëmijën tuaj, por në fakt është e mrekullueshme. Vetëm sepse keni një fëmijë nuk do të thotë që asnjë burrë (ose grua) nuk do të dashurohet përsëri me ju. Nëse ai ju do, ai me siguri do ta dojë të voglin tuaj.

5-Frika juaj

Të gjithë përballen me frikën në një moment të jetës. Nëse mendoni se frika juaj më e madhe mund të prishë marrëdhënien tuaj, bisedoni me partnerin tuaj. Shumë herë, edhe çiftet më të lumtur ndahen për shkak të frikës, qoftë frika nga intimiteti apo angazhimi. Nuk ka asgjë të keqe me ju. Ai gjithashtu mund të ketë frikë të rrëfehet.

Të ngjashme