Misteret dhe sekretet që fsheh trupi femëror

5 muaj më parë

Femrat dhe meshkujt janë shumë të ndryshëm, prandaj po ju paraqesim 5 fakte interesante për trupin e femrës që e diferencojnë nga meshkujt.

Qafa e një femre është më fleksible se e meshkujve.

Femrat e ndjejnë më shumë se meshkujt dhimbjen, por arrijnë ta kalojnë më lehtë se meshkujt për shkak të nivelit të lartë të estrogjenit.

Femrat i besojnë meshkujve që i përqafojnë për më shumë se 15 sekonda.

Femrat mund të shqiptojnë 8.000 fjalë brenda një dite, ndërsa meshkujt vetëm 4.000.

Femrat janë më të mira në të bërin e dy ose më shumë punëve në të njëjtën kohë

Të ngjashme