Meshkujt më të çlirët ndaj mardhënieve intime? Ja fazat që kalojnë dhe as ata vetë nuk i dinin.

1 vit më parë

Ekziston një mit se meshkujt nuk do të lodhen kurrë me lojën para seksit. Por është më shumë një ndjenjë ritmi. Ndërkohë që një pjesë e meshkujve e kanë shumë të lehtë të arrijnë kulmin e eksitimit, duket se janë femrat që e kanë të vështirë të “prekin” orgazmën.

Sa më të paduruar të jeni, ideja e një periudhe të gjatë para se të fillohet me penetrimin mund të jetë shumë e lodhshme dhe aspak nxitëse.

Gjithsesi është një e vërtetë që bashkon të gjithë meshkujt e botës, nëse femra është e zonja të bëjë një lojë të bukur para seksit, çdo mashkull do ta pëlqejë atë.

1-Seks oral për të Është më shumë një fiksim për meshkujt dhe nëse edhe partnerja e tij është e gatshme t’ia mundësojë sa herë të dëshirojë, atëherë çdo gjë në rregull. Lidhja do të jetë me siguri shumë e gjatë.

2-Seks oral për ju Nëse meshkujt nuk do të kishin pëlqyer seksin oral tek partnerja, atëherë ai me siguri nuk do t’i kishte rezistuar kohës. Shumë meshkuj preferojnë të japin seks oral, çdo partneri i pëlqen ideja që arrin të çojë në ekstazë femrën e tij.

3-Penetrimi Për shumë meshkuj penetrimi mbetet ende ngjarja e madhe. Meshkujt janë programuar në ketë mënyrë: Seksi nënkupton ngjizje, kjo do të thotë penetrim. Shumë meshkuj preferojnë të zgjasin kohën para se të arrijnë kulmin e eksitimit. Ata zgjedhin pozicione të cilat nuk ua dhurojnë menjëherë orgazmën, por e shtyjë kohën para saj.

4-Orgazma Fatkeqësisht, meshkujt arrijnë në orgazëm në më pak se tri minuta pas marrëdhënies, ndaj edhe pse përpiqen ta shtyjnë këtë afat, përfundimi është gjithnjë i njëjtë. Me përjashtime të rralla. Ndërsa tek femrat edhe pse është më e vonuar, përsëri është më shumë e fortë.

Të ngjashme