Ky test tregon nëse do të vijë dita kur do ndaheni nga partneri

7 muaj më parë

1-A ndjeheni që të dy sikur jeni “fatlumi” në marrëdhënie?
Nuk duhet të ndjeheni kurrë sikur jeni “fatlumi”; kjo duhet të funksionojë në të dyja mënyrat.

2-A e imagjinoni që të dy të ardhmen së bashku, duke u plakur së bashku?
Nëse keni biseduar ndonjëherë se si e imagjinoni ta kaloni kohën e pleqërisë dhe që të dy jeni në skenarin e njëri-tjetrit, atëherë kjo është një shenjë e qartë e një marrëdhënieje të gjatë

3-A jeni miqtë më të mirë?
Nëse i thoni çdo gjë njëri-tjetrit, flisni çdo ditë dhe qeshni së bashku, ju jeni për njëri-tjetrin dhe do të jeni përgjithmonë.

4-A i mbështesni vendimet e njëri-tjetrit?

5-A bëni gjëra të ndryshme?
Nëse bëni gjithçka së bashku, nuk do të keni për çfarë të bisedoni dikur. Të kesh hobi ndryshe nga partneri dhe të bësh gjëra të ndryshme nga ai, vetëm sa do të shtohet interesi në marrëdhënie

Të ngjashme