Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit nuk i ka punët mirë në muajin tetor

1 vit më parë

Është dita e parë e tetorit dhe tashmë po ndjejmë stresin e asaj që ndjejmë se do të na sjellë ky muaj.
Ne me të vërtetë nuk donim ta fillonim tetorin kështu, por ideja është se disa prej nesh nuk do të jenë në gjendje ta ndreqin atë pasi opozita e Hënës duket e madhe dhe premton një ndjenjë të përgjithshme armiqësie dhe agresioni.

Kush do ta ketë vështirë?

•Binjakët
Ajo që e bën këtë muj kaq të vështirë për ju është se mund të ndiheni të mërzitur se si t’i bëni gjërat.
Kjo do të thotë që me Hënën kundër do të ndjeni të gjithë armiqësinë dhe agresionin që vjen me kalimin e ditëve gjithashtu do të ndiheni në mëdyshje për të bërë ndonjë problem të vërtetë.

Ky muaj ju sjell zhgënjim pasi ju dëshironi të bërtisni të drejtat tuaja.
Kjo nuk është saktësisht një dobësi, por diskrecion dhe ju po bëni gjënë e duhur duke ‘mbytur’ disa nga mendimet më të neveritshme.
Por, ju nuk do të jeni në gjendje ta kaloni këtë muaj pa uruar që të flisnit hapur për çfarë ju mban barku dhe ndërkohë do të përfundoni duke lënduar ndjenjat e një shoku.
Gjithçka sepse opozita e Hënës nuk është një energji e mirë për të punuar këtë tetor.

Të ngjashme