Kryefjala Logo

Këto shenja janë gjithmonë gati për ju

2 vite më parë

1-Bricjapi
Mund të habiteni për bricjapin pasi është një nga shenjat më të ftohta dhe egocentrike të horoskopit por kjo shenjë i shikon njerëzit në thellësi dhe kujdeset gjithnjë për ndjenjat e të tjerëve.
Nuk do t’ju linte kurrë vetëm.

2-Peshqit
Me një ndjeshmëri ekstreme ata dallohen për delikatesë dhe shpirt fisnik.

Janë perfektë për t’ju dëgjuar dhe dhënë këshilla.
Nuk është për tu habitur nëse ndihmojnë edhe një të panjohur.
Atë që e kanë,e kanë!

Të ngjashme