Janë këto gjeste të vogla që një burrë bëhet i lumtur nga partnerja e tij

7 muaj më parë

Dhurata më e mrekullueshme që një mashkull mund të ketë është gruaja e tij në krahë.

•Burrat e duan kur një grua e vendos kokën në gjoksin e tij.

•Nuk është vetëm kënaqësia fizike ajo që arrin në kokë. Meshkujt e marrin kujdesinn si një shprehje dashurie dhe nevojë për një kontakt nga partneri.

•Kur i dëgjon me vëmendje

•Burrat janë shumë të lumtur kur e dinë se edhe ju mendoni për ta, edhe kur ata janë të zënë ndaj dërgoni mesazhe dashurie pa pasur arsye.

•Tregon dashurinë e në publik

Mbajtja e duarve,puthje,ledhatim.

Të ngjashme