Fakte të pazbuluara rreth njerëzve të famshëm

1 vit më parë

E dinit që..?

1-Elvis Presley. Të afërmit e Elvis Presley janë ish-presidenti Abraham Lincoln dhe Jimmy Carter.

2-Barack Obama. Ish-presidenti i Amerikës është fans i librave të Harry Potter. Ai ka lexuar të gjithë librat e tij.

3-Leonardo DiCaprio. Emri i aktorit vjen nga emri i Leonardo Da Vinci. Kur nëna e tij ishte shtatzënë, ajo ndjeu shkelmin e parë të Leonardo DiCaprio ndërkohë që ishte duke parë një pikturë të Leonardo Da Vinci.

4-David Bowie. Një merimangë ka marrë emrin e këngëtarit të famshëm duke u quajtur kështu ‘Heteropoda David Bowie’.

5-Michael B Jordan. Ai  është një i fiksuar pas novelave grafike të animuara.

Të ngjashme