Fakte interesante rreth marrëdhënieve intime

5 muaj më parë

•Mendoni se meshkujt bëjnë më shumë seks se femrat? Gaboheni! Sipas Fitness Men, gratë kanë seks 17% më shpesh se një djalë mesatar.

•Sipas një sondazhi të faqes elektronike Retrevo, 36% e njerëzve nën moshën 35 vjeçare kontrollojnë Facebook’un e partnerëve dhe Twitterin pasi të kenë bërë seks.

•Seksi është shumë i shëndetshëm! Gjatë 30 minutave seks ju djegni rreth 200 kalori.

•Orgazmat janë të mira për shëndetin tuaj! Ato mund ta ulin rrezikun e një gruaje nga sëmundjet e zemrës, kancerit të gjirit dhe depresionit.

•Gratë raportojnë se ato duken më tërheqëse kur rregullohen dhe vishen me rroba që e tregojnë trupin e tyre, dhe ashtu bëhen më të dëshirueshme për seks.

•Instituti Kinsey tregoi disa statistika të cilat thonë se djemtë e humbin virgjërinë në moshën 16 vjeçare kurse vajzat gjatë moshës 17 vjeçare

•Sipas Live Sience, deri në moshën 19 vjeçare, 70% e vajzave amerikane tashmë kishin bërë seks.

Të ngjashme