Kryefjala Logo

Disa taktika për të mbajtur tualetin e freskët deri në mbrëmje

2 vite më parë

1-Mos harro kurrë të përdorësh gjithmonë kremin hidratues përpara pudrës

2-Aplikoje pudrën gjithmonë me ndihmën e një sfungjeri ose furçe, kurrë me gishta.

3-Lyej buzët me një laps të së njëjtës nuancë me buzëkuqin që të mos prishet.

4-Kthyesi i qerpikëve duhet të jetë në çantën e çdo vajze dhe të përdoret.

5-Kur të keni mbaruar fiksojeni grimin me ujë termal në formë sprai.
Sprain mund ta përdorni 2/3 herë në ditë që ti jepni fytyrës freski.

Të ngjashme