Depresioni i mëngjesit.Nëse nuk e keni dëgjuar më parë hidhini një sy

11 muaj më parë

Depresioni i mëngjesit është një simptomë e cila përjetohet nga disa njerëz në orët e para të ditës.

Nëse ju vuani nga kjo gjëja e parë që vihet re është çrregullimi i humorit dhe dhimbje të shpeshta të kokës.

Periudha e ndryshimit të stinëve, sidomos ajo e kalimit nga vera në vjeshtë, është më e vështira.

Nëse nuk e trajton ky problem mund të bëhet më i madh dhe simptomat do të zgjasin më shumë se zakonisht.

Sipas studimeve të ndryshme një faktor mjaft i rëndësishëm që ndikon është edhe gjumi. 8 orë gjumë në 24 orë i ka të nevojshme çdo njeri për të pasur energji të nisë ditën tjetër.

Përpiquni që të bëni dush në mëngjes dhe të konsumoni diçka që trupi juaj e kërkon. Mos flini asnjëherë me flokët e lagura pasi ajo shkakton dhimbje të forta koke, të cilat lidhen me depresionin e mëngjesit.

Mjekët thonë se ky çrregullim është i gjithi në dorën tuaj, nëse ju bëni një zgjim normal ky problem nuk ndikon aspak.

Të ngjashme