Ai ka kohë por jo për ju!Shenjat që e keni ‘humbur’ partnerin

7 muaj më parë

Partneri që nuk merr dashuri pyet veten: Çfarë kam bërë gabim?

Pse nuk më dëgjon më mua?

•Karakteristikat e partnerit i cili ka ndaluar së dashuruari ju:

•Nuk pëlqen intimitetin.

•Ka një epsh të ulët.

Në qoftë se partnerët tanë gjejnë ndonjë justifikim për të bërë dashuri, mund të jetë një sinjal i qartë se nuk na duam më.

•Ka më pak kënaqësi në aktivitetet e përbashkëta.

Kur partneri juaj ndalon së dashuri ndjehet më pak i qetë në shtëpi dhe nuk pëlqen praninë tuaj; si një alternativë fillon të shikojë për faqet e internetit ku mund të bisedojë me njerëz të rinj, ose të fillojnë aktivitete të tjera që mund të krijojë marrëdhënie të reja intime.

•Merr vendimet i vetëm, pa u konsultuar.

Kush nuk ka dashuri më shpesh gjendet në debate të rënda, me mënyra agresive apo edhe ndëshkuese.

Të ngjashme