Kryefjala Logo

A është mirë të flemë çdo pasdite pas pune?

7 Prill, 2022 | 1:19 pm

Shumë njerëz me zorr zgjohen herët në mëngjes për në punë apo shkollë prandaj kanë nevojë për gjumin e pasdites.  

Gjumi është i mire,patjetër,por si gjithçka tjetër nëse nuk teprohet.
Nëse flemë 30minuta pasdite do shikojmë se do të zgjoheni të shplodhur, të kthjellët dhe gati për aktivitete të ndryshme.

Ama nëse flini më shumë do të hyni në fazën e dytë të gjumit e cila
zgjat disa orë .

Si pasojë do të zgjoheni të rraskapitur.
Nëse gjumi i pasdites do të zgjaste për disa orë, çfarë do të bënit gjatë natës?
Kështu do të prishnit të gjithë ciklin e ditës dhe natës.

Të ngjashme