Ekzistojnë fantazmat?Flasin studiuesit

Ndoshta ju ka ndodhur të shtriheni për të fjetur dhe t’ju duket sikur diçka lëviz nëpër dhomë apo gjëra të tilla, por sipas psikologëve asgjë nuk është e vërtetë.

Nëse mendoni se po përjetoni diçka të frikshme me siguri jeni duke kaluar të ashtuquajturën ‘paralizë në gjumë’.

Ky fenomen është i lidhur drejtpërdrejt me trurin dhe ëndrrat dhe e përjetojnë shumë njerëz.

Dhe zgjidhja për të shmangur është vetëm qetësia.

Nëse përpiqeni ta qetësoni veten do arrini të bëni gjumë të qetë dhe asgjë nga ato që mendja juaj krij

Previous articleStudimet tregojnë të vërtetën për martesën.
Next articleShenjat të cilat duhet të kenë shumë kujdes sot.Kë paralajmëron Paolo Fox?