Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Antonela e Perputhen ne foto nxjerr shoqen. Ne Dubai per arabe te pasur.

Antonela Berisha vazhdon te ngjalle kureshtje tek publiku qe nga koha e “Perputhen” e deri me sot.Ku ishte,me ke ishte,e ka apo se ka filanin,u vesh apo u zhvesh,Antonela ben akoma lajm.Pike.

Se fundmi ka udhetuar drejt shkretetires Arabe ku nuk mungon luksi dhe..Sheiket!

E keshtu Antonela na ka prezantuar me Sheikun e saj duke ironizuar zerat e te gjitheve

Sa i bukur qenka moj Antonela,2metra sheik paske.(Shaka)

Latest Posts

Don't Miss