Zakonet e shëmtuara që ju pengojnë lumturinë

7 muaj më parë

A mendon se ia vlen të harxhosh gjithë mendimet dhe energjitë e tua për diçka që shpreson të ndodhë apo për një gjë që të mungon?

Mënyra e jetesës, zakonet e përditshme, frikërat, kufinjtë, pakënaqësitë….të gjitha këto i vlejnë lumturisë!

1. Mos i jep rëndësi gjërave që thonë për ty

2. Nuk mund të kesh gjithmonë të drejtë

3. Mos u shqetëso edhe për gjërat e vogla

4. Mjaft me pasiguritë!

5. Hiq dorë nga nevoja për të kontrolluar gjithçka!

6. Lëre të shkuarën pas vetes

7. Paratë nuk do të të bënin më të lumtur!

8. Në vend që të ankohesh përpiqu të gjesh një zgjidhje

9. Mos e lejo frikën të të pengojë në aktivitetet e tua

10. Hiq dorë nga zemërimi dhe nga ora!

Të ngjashme