Kryefjala Logo

Tre fakte pse disa femra zgjedhin të bëhen dashnore të një burri të martuar

18 Shtator, 2021 | 11:37 am

Kohët e fundit psikologët po e theksojnë edhe më shumë faktin, se 80 % e femrave në botë tërhiqen më shumë nga meshkujt e martuar.

1. Përcjellin lumturi

Meshkujt e martuar, në përgjithësi janë të plotësuar dhe në shumicën e rasteve kanë arritur të realizojnë gjërat që duan në jetë. Femrat beqare i shikojnë me admirim.

 

2. Dinë mirë si të trajtojnë një femër

Meshkujt e martuar janë një mburojë e mirë për femrat që sapo janë zhgënjyer në dashuri. Ata dinë si t’ja kthejnë buzëqeshjen dhe përkujdesen mirë për to.

 

3. Janë më të përgjegjshëm

Meshkujt e martuar, sipas intv.al janë më të përgjegjshëm në krahasim me beqarët. Ata nuk veprojnë pa u menduar mirë për pasojat që ka një veprim.

Të ngjashme