Të plogësht në ditë me shi si kjo sot?Lexoni këto këshilla me ne!

5 muaj më parë

Reshjet e shiut janë të pranishme thuajse në çdo periudhë të vitit ndaj për këtë arsye ne duhet të mësohemi të përshtatemi dhe ti duam ditët me shi.

Si?

1-Dëgjimi i pikave të shiut.

Mjafton që në një ditë me shi të qëndroni ulur pranë dritares me një gotë të mbushur me pijen tuaj të preferuar dhe kjo do ju bëjë të ndiheni njeri më i mirë!

2-Justifikim për të qëndruar në shtëpi

Nuk është se po ju themi që të mos shkoni në shkollë ose në punë, por nëse nuk keni bërë shumë mungesa një ditë me shi është e duhura për të bërë pushim. Relaksi që të ofron shiu nuk duhet humbur.

3-Mbajtja e flokëve si të dëshironi.

Kur bie shi nuk kemi pse shqetësohemi për formën e flokëve tanë, në fund të fundit në një kohë të tillë askush nuk i ka të rregullt.

Të ngjashme