Të gjithë tradhëtarët kanë nje sekret të përbashkët.Zbuloni çfarë

1 vit më parë

Janë të shumtë studiuesit dhe seksologët të cilët herë pas herë japin informacione të reja mbi tradhtitë në çift.

Së fundmi një studim i kryer në mbi 300 meshkuj ka dalë në një përfundim interesant, sipas të cilit ka një ditë të caktuar kur partneri ka më tepër gjasa që t’ju tradhtojë.

“E premtja e të pabesëve’… pikërisht dita e premte është cilësuar si dita kur ka më tepër rrezik që ai të flejë me një tjetër femër.

Por jo vetëm dita… ekspertët u shprehën se është edhe data 18 nëntor që mund t’ju tradhtojë dhe kjo vjen edhe për shkak të kaosit dhe të angazhimeve të shumta për festat e fundvitit.

Kështu ata gjejnë një hapësirë më të lirë për të tradhtuar pasi ditët e tjera kanë më tepër angazhime.

Ndoshta këtë datë e humbët për këtë vit, por nëse jeni supersticioz atëherë bëni kujdes të premteve si dhe 18 nëntorin e viteve në vijim.

Të ngjashme