Superman del si biseksual; “Nuk është një mashtrim,” thotë shkrimtari

1 vit më parë

Jon Kent, djali i Superman Clark Kent dhe gazetarit Lois Lane, rezulton të jetë biseksual në përsëritjen më të fundit të DC Comics të aventurave të superheroit.

I riu puth reporterin Jay Nakamura në numrin pesë të librit komik “Superman: Son of Kal-El”, i cili do të dalë në treg më 9 nëntor. ”

“Nuk është një mashtrim,” tha shkrimtari, Tom Taylor, në një intervistë nga Melbourne, Australi, e veshur me një bluzë me logon e Supermenit me shirita ylberi. “Kur më ofruan këtë punë, mendova,” Epo, nëse do të kemi një Superman të ri për Universin DC, ndjehet si një mundësi e humbur për të pasur një tjetër shpëtimtar të bardhë, “tha ai.

Superman e gjen veten, bëhet Superman dhe pastaj del  dhe unë mendoj se ky është një dallim vërtet i rëndësishëm atje.”

Reagimet kanë qenë kryesisht pozitive, tha Taylor. “Unë po shoh cicërima të njerëzve që thonë se ata shpërthyen në lot kur lexuan lajmet, se ata donin që Superman të ishte ky kur të rriteshin, që ata të mund të shihnin veten,” shtoi ai.

“Njerëzit thonë për herë të parë se po e shohin veten në Superman – diçka që ata kurrë nuk menduan se ishte e mundur.” Jon Kent kujdeset për krizën klimatike dhe refugjatët.

“Ai është po aq i fuqishëm sa shpresa, më i shpejtë se fati dhe i aftë të na ngrejë të gjithëve dhe ai është një hero shumë i ri që gjen rrugën e tij, duke luftuar gjërat që babai i tij nuk i bëri aq shumë,” tha Taylor, i cili dëshiron që kjo të jetë normale e re.

“Shpresoj që ky të mos jetë titull në pak vite. Shpresoj që kjo të mos jetë në trend në Twitter. Shpresoj se kjo është vetëm diçka për një person dhe përfaqësues i mirë për këdo që përfaqëson.”

Të ngjashme