Si të mësoheni pa ngrënë vaktin më të rëndë,darkën!

11 muaj më parë

“Filloni duke ngrënë mëngjes, qoftë edhe diçka të vogël.

Në qoftë se trupi juaj merr kalori në orët e para të mëngjesit atëherë në darkë do jeni në gjendje ta kontrolloni oreksin tuaj”,thotë Milton Stokes, zëdhënësi i Shoqatës Amerikane të Dietës.

Stokes rekomandon se në vend të lëngjeve me sheqer mund të pini ujë ose një filxhan çaj. Kokoshkat mund t’i zëvendësoni me karrota të pagatuara.

Në shumicën e rasteve ngrënia e pakontrolluar në darkë vjen si rrjedhojë e ankthit apo stresit.

Përpiquni të ushtroheni fizikisht për të larguar stresin dhe energjitë negative të ditës. Një tjetër alternativë është të pini dy gota ujë, pas tyre nuk do ju hahet edhe aq shumë.

Të ngjashme