Shenjat e horoskopit që thyejnë zemrat.Kujdes!

7 muaj më parë

Ujori

Ujori është ndër më të ftohtët në zodiak kur bëhet fjalë për dashurinë. Ata vënë nevojat e tyre në radhë të parë dhe janë shumë të rezervuar, duke investuar kohën e tyre tek vetja dhe jo tek partnerët e tyre.

Kur ata nuk janë të qartë që në fillim, mund të lëndojnë vërtet njerëzit pranë tyre, të cilët me të vërtetë planifikojnë një të ardhme me ta.

Që një marrëdhënie me një Ujor të funksionojë, ata duhet të jenë me dikë të cilit vërtet i besojnë dhe të ndihen rehat në mënyrë që të jetojnë në baza ditore.

Virgjëresha

Marrëdhëniet romantike mund të jenë një sfidë e vërtetë për Virgjëreshat, sepse ato janë të fiksuara pas detajeve dhe duan që gjithçka të jetë perfekte.

Kur hapen ndaj dashurisë, mund të luftojnë për të gjetur një rrugë të mesme në personalitetin e tyre dhe të përfundojnë duke e mbushur me kritika partnerin/partneren e tyre dhe shpesh bëhen të pasjellshëm.

Duhet shumë kontroll emocional dhe ndjeshmëri për të pasur një lidhje dashurie me ta.

Të ngjashme