Nuk kalon vjeshta pa vizituar këto vende

11 muaj më parë

Vjeshta është një periudhë shumë e mirë për të udhëtuar. Temperaturat e favorshme e bëjnë udhëtimin më të lehtë.

1-Nga Linzi në Vienë

Këto dy qytete austriake janë të vendosura anës lumit Danub. Një xhiro me biçikletë dhe shenjat që lënë pas gomat në gjethe është pamja më e bukur që mund të shikosh në vjeshtë.

2-Stokholmi

Ky qytet është i tejmbushur me parqe dhe pemë. Gjatë vjeshtës kur gjethet fillojnë dhe bien aty krijohet një pamje mbresëlënëse.

3-Mynih

Nëse dëshironi të realizoni foton më të bukur të vjeshtës vendi perfekt është, Mynihu. Drita dhe ngjyrat perfekte bëjnë të mundur që aparati të shkrepë një foto që rrallë ndodh ta shihni.

Të ngjashme