Nëse doni të dhuroni një parfum,ju mësojmë si të zgjidhni të duhurin

5 muaj më parë

Zgjedhja nuk është aq e lehtë kur doni të dhuroni parfum pasi nuk dini çfarë arome pëlqen personi në fjalë, nuk dini nëse është e duhura, etj,

•Nëse je në dyshime…

Zgjidh aromën më të lehtë dhe natyrale është e vetmja që nuk zhgënjen

•Bëni detyrat mirë

Duke marrë informacion mbi trendet e parfumeve ju do të ngushtoni rrethin e përzgjedhjes.

•Përpiquni të krijoni një lidhje mes karakterit të personit dhe aromës së parfumit

Ndoshta kjo mund t’ju ndihmojë.

•Mos harro që nuk po e blen për vete

Nuk i shpëtojmë dot kësaj edhe kur zgjedhim për të tjerët. Frazat ‘më pëlqen’, ‘është fiks siç e dua unë’, nuk ndihmojnë.

Të ngjashme