Miss-et në botë që kurora ju solli fat

1 vit më parë

“Miss World” është gara më e vjetër e bukurisë në botë e themeluar në vitin 1951 nga një agjent reklamash britanik me emrin Eric Morley.

Ky spektakël ka sjell ndër vite femrat më të bukura të botës.

Ju tregojmë disa prej “misseve” më rrezatuese të historisë së “Miss Bota”:

•Ann Sidney, “Miss Bota 1964” – Mbretëria e Bashkuar

Pas fitores së saj, Ann ka qenë e pranishme në disa programe në televizion, duke përfshirë “The Avengers” dhe “You Being Served”. Ajo gjithashtu luajti në filmin e James Bond, “You Only Live Twice”.

•Jennifer Hosten “Miss Bota 1970” – Grenada

Një vit pasi fitoi konkursin, Jennifer filloi të punojë në Air Canada, e martuar u zhvendos në Bermuda, dhe më vonë në Kanada, ku u diplomua në universitet dhe u bë një psikoterapiste.

•Cindy Breakspeare “Miss Bota 1976” – Xhamajka

Cindy Breakspeare e la karrierën e saj si  modele pasi vendosi t’i përkushtohet muzikës. Ajo ka tre fëmijë, duke përfshirë edhe një djalë me Damian Marley, i cili pasoi në gjurmët e babait të tij dhe u bë një artist  i muzikës ‘reggae’.

•Aishwarya Rai “Miss Bota 1994” – India

Aishwarya Rai është një aktore e njohur, modele, dhe ambasadore e bukurisë për L’Oreal. Ajo flet rrjedhshëm pesë gjuhë: Anglisht, Hindu, Marathi, Tamil, dhe Tulu.

•Priyanka Chopra “Miss Bota 2000” – India

Priyanka është një këngëtare e talentuar, aktore dhe modele.

E martuar dhe me një nga vëllezërit e famshëm ”Jonas’.

•Rosanna Davison “Miss Bota 2003” – Irlanda

Rosanna Davison është një modele, aktore, këngëtare, dhe autore e librit të gatimit ‘Hani Yourself Beautiful’, i cili pati një shitje të jashtëzakonshme.

Të ngjashme