Meshkujt duan gjumë pas marrëdhënieve intime?Gabim,ja çfarë duan ata

2 vite më parë

Nëse keni menduar se gjëja e vetme që u pëlqen meshkujve pas seksit është gjumi, keni gabuar rëndë. Ka disa veprime që i kanë më të dashura sesa gjumi.

Pas seksit, femrave u pëlqejnë ledhatimet dhe përqafimet. Por, a keni menduar se cfarë është ajo që u pëlqen meshkujve? Të flenë? Jo. Të ngrihen dhe të shikojnë TV apo të pinë cigare? Edhe këtu përgjigjja është negative. Meshkujt janë më emocional sesa mendoni.

Jepni komplimente

Ndonjëherë meshkujt dyshojnë në aftësitë e tyre dashurore, prandaj mos harroni që kohë pas kohe ta lëvdoni. Pak lajkë s’i bën dëm askujt, përkundrazi do ta bëjë atë më të kujdesshëm dhe do t’ia rrisë dëshirën për dëshmi të reja. Tregojani pozicionin tuaj më të pëlqyer dhe ju sigurojmë se do ta përsërisë në rastin e parë.

Bëni dush së bashku

Meshkujve u pëlqen dushi pas seksit, sidomos kur bëhet bashkë me trupin femëror. Kjo për ata është skena më e mirë e mundshme. Filloni duke larë trupin e njëri-tjetrit, shpinën, supet, qafën. Shijojeni ujin e ngrohtë që e përkëdhel trupin tuaj, ledhatohuni dhe puthuni. Është e dëshmuar që uji i ngrohtë i shton emocionet dhe përmirëson qarkullimin e gjakut.

Bëjini masazh

Nuk do të thotë që duart duhet të pushojnë vetëm pse ka mbaruar seksi. Masazhimi është një mundësi për ta vazhduar edhe më kontaktin fizik. Shtrihuni, zgjatuni drejt tij dhe lehtësisht me gishta bëni rrathë në trupin e tij, . Filloni te gjoksi, ne bel dhe prap ngjituni lart. Shmangiuni zonës intime, pasi ajo është akoma e ndjeshme pas seksit.

Të ngjashme