Me vitet që ikin,rënia në dashuri bëhet edhe më e vështirë.Zbulojmë pse

7 muaj më parë

•Ndjeni presionin e kohës

Dashuria është një gjendje në të cilën kufijtë hapësirë-kohë janë të mjegulluara. Pyesni dy të dashuruar se çfarë do të bëjnë nesër dhe ata do t’ju thonë se nuk e dinë. Por sa më shumë ajo rritet aq më e vështirë bëhet ora e shpëtimit.

•Keni krijuar identitetin
Kufijtë tuaj janë të përcaktuar në mënyrë të përkryer, ju e dini kush jeni dhe çfarë doni.

Nuk keni më shumë kohë për lojëra
Dashuria është e çmendur.

•Jeni më të frikësuar
Tani, në çdo takim personi i nënshtrohet shqyrtimit të metave të tij. Ju jeni shumë më selektivë

•Doni të ndihmoni njerëzit
Sa më shumë rriteni bëheni më të ndjeshëm ndaj nevojave të të tjerëve. Kjo është një gjë e bukur, por nuk është dashuria e vërtetë.

Të ngjashme