Kryefjala Logo

Me 30% ulje dhe shumë dhurata “Allure Beauty” do të prezantojë markat prestigjoze të produkteve kozmetike në “Beauty Fair Albania”

23 Prill, 2024 | 9:10 pm

“Beauty Fair Albania”, panairi më i madh i bukurisë në vend, vjen në sezonin e tij të gjashtë, në 3 data në Pallatin e Kongreseve, 26-27-28 Prill.

Arsyeja pse duhet ta vizitoni është sepse do të gjeni edhe stendën e klinikës më të mirë estetike “Allure Beauty” në këtë panair. Madje do të takoni vajzat e “Allure Beauty”, të cilat do të kujdesen për t’ju prezantuar markat prestigjoze koreane, të produkteve kozmetike, ekskluzivitet i klinikës estetike.

Në stendën e “Allure Beauty”, do të gjeni markat e njohur në fushën e kozmetikës siç janë l: Merikit, Bellmona, Ronas, Or’Jade.

Madje surpriza e madhe është 30% ULJE që do të përfitoni, e madje do të ketë shumë dhurata. Kështu që mos ngurroni dhe bëhuni pjesë e panairit më të madh të bukurisë në vend.

Në linqet më poshtë do të njiheni me produktet e “Allure Beauty” që do të gjeni në “Beauty Fair Albania”.

https://www.instagram.com/p/C5-y2g4N5U5/?igsh=MTlrZ216azBuMGIycg==

https://www.instagram.com/p/C6D0PH8tl1o/?igsh=MTc3dGw3Z3BwNnJobA==

https://www.instagram.com/p/C5-y_6kNUzW/?igsh=MTZpdndlMXJvdTBmZg==

Të ngjashme