Kush vuan nga ankthi nuk duhet kurrsesi të konsumojë këto dy gjëra:

5 muaj më parë

Personat që vuajnë nga ankthi nuk duhet të konsumojnë kafeinë pasi ajo ndikon negativisht në gjendjen e tyre.

Sipas specialistëve sasia e lartë e kafeinës në organizëm mund të shkaktojë aritmi dhe të përkeqësojë situatën në të cliën ndodheni.

Nga ana tjetër, jo vetëm kafja por edhe alkooli e duhani duhen eleminuar nga personat që vuajnë nga ankthi, mbi të gjitha nëse janë duke marrë medikamente për problemin e tyre.

Mos harroni që edhe pije si coca cola apo çokollata të ndryshme kanë kafeinë ndaj lexoni gjithmonë etiketën para se ta konsumoni.

Të ngjashme