Kujdes!Dashuria ka dy detaje që nuk duhen t’ju shpëtojnë kurrë

7 muaj më parë

• Asnjëherë mos guxoni t’u lejoni “fluturave në bark” që t’ua marin mendjen dhe ta humbisni veten tuaj.

-Asnjëherë mos ndryshoni për të.

Është normale se çdokush që është në lidhje ndryshon disa vese, por në përgjithësi qëndron  i njejtë.

Nëse keni një të dashur për të cilin ndryshoni në atë pikë që nuk ju pëlqen juve ndërsa të afërmve tuaj nuk u është e qartë përse e bëni këtë, mendoni a ia vlen për dikë i cili haptazi nuk ju do ashtu siç jeni?

-Nëse ju jeni iniciatorja e takimeve bëni mirë të hiqni dorë nga kjo punë para se partneri të heqë dorë prej jush. Nuk duhet t’i jepeni tërësisht sepse ai mund të ndalojë së luftuari për ju pastaj!

Të ngjashme