Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit është gati për ndryshim!

18 Prill, 2024 | 10:19 am

Me fjalë të tjeta..”Ti mund t’ia dalësh!”
•Binjakët
Ka shumë raste kur ju e kuptoni se diçka nuk është në rregull, por ju ose nuk flisni ose nuk qëndroni në mbrojtje kur mendoni se problemi është i drejtuar drejt jush. Për të mbajtur paqen, ju ose tërhiqeni ose qëndroni të heshtur, dhe ju ka funksionuar. Ajo që nuk funksionon për ju është të heshtni përgjithmonë. Ju keni një zë dhe një mendim. Ndonëse është e lavdërueshme që nuk hyn në arena ku e di se do të humbasësh, e kupton gjithashtu se ka raste kur duhet të ngrihesh për veten.

Ndërkohë që kjo ditë ju bën të hamendësoni së dyti aftësitë tuaja, do të filloni me kalimin e Hënës së Virgjëreshës, pasi ky aspekt kozmik do t’ju bëjë të hamendësoni së dyti. Në thelb, ajo që nënkupton është se ju do të pyesni veten, sot, pse nuk keni kërkuar thjesht respekt ose pse qëndroni të heshtur kur e vetmja gjë që do t’ju sjellë paqe qëndron në idenë e të folurit.

Të ngjashme