Këto simptoma tregojnë se vuani nga ankthi ndaj mos u ngatërroni

5 muaj më parë

Janë të shumtë personat që vuajnë nga ankthi por pa e ditur se bëhet fjalë pikërisht për të dhe shpesh trëmben.


Mjekët tregojnë se cilat janë simptomat që shfaqin të gjithë personat që vuajnë nga ankthi dhe që nuk e trajtojnë atë.


•Rrahjet e forta të zemrës, janë një nga simptomat e ankthit.
•Ndjesia e të fiktit, sa herë që jeni në ambiente të zhurmshme apo të shumë populluara.

•Djersitje e vazhdueshme dhe ndjesia e mbytjes.
•Probleme me gjumin.
Në qoftë se herë pas here ju shfaqen këto simptoma, me siguri vuani nga ankthi dhe duhet t’i drejtoheni mjekut neurolog për të marrë këshillat përkatëse

Të ngjashme