Këshilla për një vit më të mirë në 2022-shin:

5 muaj më parë

1-Përdorni rrjetet sociale në avantazhin tuaj. Përdorimi i tepërt i rrjeteve sociale sipas shume studimeve mund të ndikojë në shëndetin tuaj mendor, prandaj nuk duhet që të krijoni varësi ndaj tyre. Megjithatë në kohën digjitale në të cilën jetojmë është e vështirë të qëndrojmë të shkëputur nga rrjetet sociale. Për këtë arsye ekspertët rekomandojnë që të mos ndiqni faqe apo llogari që nuk u bëjnë të lumtur.

2-Thoni “JO” më shpesh. 2022-shi duhet të jetë viti që ju duhet të pranoni se nuk mund të bëni çdo gjë. Të thuash “PO” për çdo ofertë, edhe për ato që ju nuk u pëlqejnë mund të ketë pasoja afatgjata për ju.

3-Shpenzoni para në sa më shumë eksperienca/aventura. Kujtimet dhe jo gjërat materiale u bëjnë më të lumtur, kur duhet të shpenzoni të ardhurat që dispononi.

4-Vendosni veten tuaj përpara të tjerëve. Është një fakt i jetës se ju nuk mund të kënaqni këdo. Mirëpo i vetmi person që mund ta bëni të lumtur është vetja juaj. Duhet të mësoni të vendosni ndjenjat tuaja përpara të tjerëve si fillim

Të ngjashme