Kryefjala Logo

Ju shuajmë dyshimet duke ju treguar nëse ai është vërtet i dashuruar me ju

7 Nëntor, 2021 | 12:08 pm

Nëse ju thërret vazhdimisht

Janë tre arsye kur meshkujt e përdorin celularin: për punë, për urgjencë dhe për të dëgjuar zërin e dikujt. Dhe nëse ti nuk je sekretarja e operatorit telefonik që shfaqet në cellular, atëherë zëri në të cilin ai është i interesuar është zëri yt.

Ai nuk merr shumë mesazhe nga të tjerat

Vajzat u shkruajnë meshkujve të cilët ju shkruajnë atyre, apo jo? Pra, nëse ajo ka ndaluar së dërguari mesazh atij, do të thotë që edhe ai e ka bërë këtë. Ai është i interesuar vetëm në ty.

Ai ju kërkon këshilla

Çfarë duhet të vesh në këtë festë? A po dukem bukur me këtë flokësh? Çfarë ngjyre duhet ta vesh këmishën? – këto janë pyetje që meshkujt ia bëjnë dikujt që është tmerrësisht i dashuruar në të.

Ai ju dërgon mesazhe të ndryshme

Sa më banal të jetë mesazhi, aq më i dashuruar është ai. Në rast se ai te dërgon mesazh dhe ju thotë “bëra dush” ose “po shikoj film porno”, ai po tregon se dëshiron të të ketë në shtrat.

Të ngjashme