Kryefjala Logo

Gruaja tha se u refuzua pas një interviste pune sepse nuk ishte e lyer me grim

18 Prill, 2024 | 10:18 am

Përdoruesja e TikTok, Melissa Weaver postoi një video që u bë virale, në të cilën ajo tha se ishte refuzuar pas një interviste pune, sepse nuk kishte grimuar. “Unë intervistova për një punë në fillim të kësaj jave,” u shpjegoi ajo shikuesve të saj. “Intervista shkoi shumë mirë. Çdo pyetje që ajo kishte, unë kisha një përgjigje të shkëlqyer. Unë kam punuar në rekrutim. Unë di të intervistoj.”

Weaver ndjeu se ajo ishte e përshtatshme për këtë punë, kështu që ajo nuk e kuptoi se çfarë kishte shkuar keq kur mori një email që i thoshte se nuk do të përparonte në këtë proces.

“Unë marr një email nga rekrutuesi që thotë se nuk do të kaloj në raundin tjetër,” tha Weaver. “Isha shumë e mërzitur sepse doja punën, por gjithashtu isha shumë konfuze.”

Weaver ishte aq konfuze se pse nuk u zgjodh për këtë punë, sa vendosi t’i dërgonte email rekrutuesit dhe të kërkonte disa komente.

“Ajo tha se ndërsa prejardhja ime ishte pikërisht ajo që ata kërkonin, përvoja ime përputhej me atë që ata kishin nevojë për pozicionin dhe qëllimet dhe vlerat e mia personale në përputhje me ato të kompanisë, ajo ishte e shqetësuar se për intervistën time, unë nuk kisha” Nuk kam bërë përpjekje të mjaftueshme në paraqitjen time duke pasur parasysh nivelin e rolit për të cilin po intervistoja,” shpjegoi ajo, duke deklaruar se kishte intervistuar për një pozicion nënkryetar.

Weaver tha se ajo ndjeu se nuk kishte asgjë të keqe me pamjen e saj. Ajo ishte veshur bukur dhe në mënyrë të përshtatshme. E vetmja gjë që ajo mund të mendonte ishte se ajo nuk mbante asnjë grim. “Unë nuk mbaj shumë grim. Për të mos qenë e çuditshme, thjesht nuk e bëj, “tha ajo.

Të ngjashme